Tolmácsolás nagy tapasztalattal

Külföldi partnere érkezik, és szüksége van tolmácsra?

Prezentációja bemutatásához nélkülözhetetlen egy szaknyelvi tolmács?

Rendezvényének tökéletes lebonyolításához több tolmács munkája elengedhetetlen?

 

A Virágnyelven Nyelviskola 2004 óta a cégek és magánszemélyek megbízható tolmácsolási partnere. Részt vettünk már ártárgyalások lebonyolításában (ABB-Lufthansa), oktatási anyagok bemutatásában (L'Oreal), szakmai megbeszélések támogatójaként (AuraGroup - Mango), cégek, gyárak bemutatásánál.

Kiemelt munkáink közé tartozik a Magna Kft-nél végzett, több mint fél éves tolmácsolási munkánk, ahol napi 2 műszakban álltak kollégáink a megrendelő rendelkezésére. Nemcsak nyelvi, hanem szakmai tudásuk is jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a feladatukat professzionális minőségben elássák.

A Pepco ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó kereskedelmi lánc gőzerővel kezdte meg terjeszkedését Magyarországon. Tolmácsaink eddig 7 üzlet nyitásakor láttak el szakszerű és kifogástalan feladatot akár napi 12 órában.

A L'Oreallal való tolmácsolási együttműködésünk is hosszabb időre tekint már vissza. Anyanyelvű, tapasztalt, több nyelvet magas szinten beszélő tolmácsaink nélkülözhetetlenek a cég oktatási anyagainak bemutatásánál.

Tolmácsaink szakmájukban elismert, több nyelven beszélő képesített tolmácsok, legyen szó jogi, marketing vagy mérnöki szaknyelvről kísérő vagy konszekutív tolmácsolás formájában.

 

A tolmácsolás fajtái

SZINKRONTOLMÁCSOLÁS

A szinkrontolmácsolásra akkor van szükség, amikor az idő még kiemelkedőbb szerepet játszik a Megrendelőnél, mint egyébként. A tolmács feladata nemcsak a szavak és mondatok pontos visszaadása, hanem a szándék és gondolatok átadása is a hallgatóságnak.

A szinkrontolmácsok egy hangszigetelt fülkében végzik a munkájukat a teljes összpontosítás érdekében. 

 

KONSZEKUTÍV TOLMÁCSOLÁS

Konszekutív tolmácsolás alkalmával a tolmácsnak van ideje arra, hogy meghallgassa, majd részenként fordítsa a szöveget a meghatározott nyelvre. Természetesen itt is elsődleges szempont a szöveghűség, és szakmaiság. A tolmácsnak lehetősége van nagyobb szövegrészeket egészben maghallgatni, mielőtt a tolmácsolásba belefog. 

Mivel sokszor egy üzlet sikeresség múlik a tolmácsolás minőségén, így nem mindegy, hogy ki, és milyen minőségben végzi azt. Előnyös, ha a tolmácsnak van lehetősége előre felkészülni az adott anyagból.

 

          A tolmácsolás lehetőségei:

               • Konferencia

               • Értekezlet

               • Vállalati tréning

               • Tárgyalások

               • Nemzetközi rendezvények

               • Üzemlátogatás

               • Kiállítás

               • Külföldi delegáció látogatása esetén

 

 

 

Kérje személyre szóló szakmai ajánlatunkat MOST!