Képzési módszereink - élmény tanfolyam

A tanfolyam során élmény-szerű helyzetek létrehozása, ezáltal a mindennapi kommunikációban használható szakmai kifejezések, szófordulatok elsajátítása. Problémamegoldás, élethelyzetek stimulálása. Differenciált felnőttképzés (fejlődés követése, visszacsatolás, motiváltság fenntartása, önértékelés támogatása).

Cél egy bizalmas légkör kialakítása, ahol a humor és a tanár személyisége fontos szerepet kap (ösztönző, motiváló, támogató).

• szituációs módszerek
• vitatechnikák
• prezentációs technikák


Eredmény: intenzív szókincsbővítés a saját élethelyzetben való alkalmazás által. Eredményes helyzetfelismerés, problémamegoldás idegen nyelven. Ezáltal motiváltabb munkavállaló, sikeresebb munkavégzés.

Tanáraink a felnőttképzés szakemberei

Egy nyelviskola színvonalát döntő mértékben befolyásolja az oktatók képzettsége, rátermettsége. Nyelviskolánk kizárólag nyelvtanári diplomával rendelkező tanárokat alkalmaz – legyen szó anyanyelvű tanárról -, amely már az elvárt színvonal első lépcsőfoka.

Szigorú követelményrendszer alapján válasszuk ki oktatóinkat, akik az alap nyelvi készségeken kívül rendelkeznek a szaknyelvi és üzleti nyelv oktatásához szükséges kompetenciákkal, illetve egyes oktatóink gazdasági jellegű diplomával is. Mivel a vállalati oktatás teljesen más tanítási struktúrát követel, mint bármely más képzés, ezért elengedhetetlen az előzetes tapasztalat.

Tanáraink folyamatos ellenőrzés mellett végzik munkájukat, melyeket egy vezetői csoport tart kézben. Iskolánk folyamatos visszajelzésekből értesül a hallgatóktól, és a rendszeres óralátogatások során kapunk egy átfogó képet az oktató munkájáról.

 

 

Az Ön üzenete sikeresen elküldve!
Munkatársunk hamarosan kapcsolatba lép Önnel!