Miben tud a Virágnyelven Nyelviskola segíteni a logisztikai cégének?

Problémát okozhat munkavállalóinak a különböző nyelvterületen élő, más-más akcentussal beszélő üzleti angol nyelv megértése?

A nyelvi akadályokból adódóan félreértések adódhatnak a telefonoskommunikációban?

Üzleti levelezés során sok időbe telik a megfelelő logisztikai szakkifejezés megtalálása?

Nehézséget jelenhet az idegen nyelvű kommunikáció során a tárgyalás, érvelés, folyamatleírás, reklamáció, problémamegoldás..?

 

Mi tudjuk, hogy a logisztikai munkatársak ezernyi váratlan szituációval találkoznak mindennapi munkavégzésük során. Nyelvi tréningünk a legváltozatosabb helyzetekre készíti fel a résztvevőket, felruházva őket azokkal a nyelvi eszközökkel, amelyek segítségével nyomás alatt is megfelelően és gyorsan tudnak reagálni nemzetközi környezetben.

 

Mit jelent ez az Ön cégének?

Hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést, kevesebb hibalehetőséget, számokban kimutatható eredményességet.

Tanáraink a logisztikai szaknyelvben jártas, a logisztikai szakemberek mindennapi munkáját jól ismerő nyelvi trénerek, akik támogatják a munkájukat.

Kérje cégére szabott ajánlatunkat!

 

Vélemények a logisztikai szaknyelvi képzésünkről:

"Számomra azért fontos az angol nyelv tanulása, mert minden nap használom a munkámban, leginkább a szakmai nyelvezetet, és ezt fontosnak tartom kiegészíteni, fejleszteni.
Az évek során a nyelvtanból sokat felejtettem, így szintén fontos, hogy fejlesszem a nyelvtant is. A szókincsemen úgyszintén van fejlesztendő."

"1. Fejlesztem az angol nyelvtudásom, amit hasznosítok a napi munka során.
2. Csapatépítő.
3. Magabiztos angol tudás a beszédben.
4. Az ügyfelek számára fontos, hogy magabiztos képet adjunk magunkról."

"Fejleszthetem az angol szókincset, és a szövegértést a nyelvtannal együtt. Új kifejezéseket, szituációkat tanulunk, amit alkalmazni tudunk a szakmában. Csapatépítő jellegű kommunikációs feladatokkal tanulunk, ami segít megtanulni a csapatmunkát."