Rólunk mondták

„Nagy örömmel tölt el, hogy a Virányelven Nyelviskolával összehozott a sors. Kedves, mosolygós, emberek társaságában találtam magam, akiknek én, mint potenciális partner voltam a legfontosabb. Ezzel a hozzáállással sajnos egyre kevesebbet találkozom az üzleti életben. Egyéniségemet, mentalitásomat, és nem utolsósorban tudásomat figyelembe véve választottak számomra nyelvtanárt. A választásban kikérték az én véleményemet is. Tökéletes döntés volt. Anyanyelvű – a magyart is hibátlanul ismerő és beszélő – tanárt kaptam, akivel nap-nap után élmény a tanulás. Kívánom, hogy mindenki ilyen szerencsés legyen, mint én.”


Polónyi Szűcs Viktória
Ügyvezető asszisztens
AIR LIQUIDE HUNGARY Ipari Gáztermelő Kft.
www.airliquide.hu

" Tenderek, határidők, megbeszélések . . . Mindennapjaim szerves részét képezik, melyben a Virágnyelven Nyelviskola órái a nyugalom szigetét jelentik számomra, ahol én vagyok a fontos, és ahol a tanmenet az én igényeimet tükrözi."


Pintye Ákos
Üzletág vezető
ABB Kft.
www.abb.hu

„Cégünk hálózat alapú megfigyelési rendszerekkel foglalkozik, így a nyelviskola kiválasztásánál szem előtt tartottuk a nagyfokú alkalmazkodó képességet, szakértelmet és megbízhatóságot.  A Virágnyelven Nyelviskola mindezeknek megfelelve teljesíti vállalatunknál kollégáink nyelvtudásának fejlesztését és szinten tartását.”


Bata Miki
Ügyvezető igazgató
Aspectis Kft.
www.aspectis.hu

„Informatikusaink napi szintű kapcsolatban állnak ügyfeleink nemzetközi anyavállalatainak vezetőivel. Az angol nyelv helyes alkalmazása számunkra a cég pozitív megítélésének kérdése is egyben. A Virágnyelven nyelviskola tanárai mindig felkészültek. A naprakész,  lendületes, szakmailag testre szabott órák komoly támogatást jelentenek számunkra és sikerünk egyik pillére is egyben.”

Garami Balázs
ügyvezető
GarbaRoyal Kft.
www.garbaroyal.hu