Fordítás - angol, német, orosz, olasz, francia, cseh, szlovák nyelveken

Rövid határidő, precíz szakfordítás, korrekt ár

Szüksége van szerz​ődése angol nyelvű fordítására?

Szeretné honlapját angol nyelven is eljuttatni a célközönségéhez?

Marketing anyagaira német nyelvterületen is kíváncsiak?

 

A Virágnyelven Nyelviskola 2004 óta a cégek és magánszemélyek megbízható fordítói partnere. Az évek során olyan területeken szereztünk jelentős mennyiségű tapasztalatot,mint a marketing, PR, IT, gazdasági, pénzügyi, autóipari, mérnöki, jogi szaknyelv.

Referenciáink között szerepel többek között a L’Oreal (szerződött fordítópartner), Fő Taxi, Alcatel, Arval Kft. (szerződött fordítópartner), Magna Kft., GANT.

 

Milyen szakterületeken állunk rendelkezésükre?


Szórólapok, prospektusok, bemutatkozó anyagok, weboldalak, oktatási anyagok, termékleírások, műszaki leírások, vállalatirányítási rendszer, jogi anyagok, szerződések szerepelnek referenciáink között.


Weboldalak fordítása során kérés esetén a SEO szempontokat is figyelembe veszük. Több éves tapasztalatunk van idegen nyelvű oldalak szövegírásában, hogy keresőoptimalizációs szempontból a lehető legkedvezőbb legyen az oldalak rangsorolása.


Szakfordítóink a fordítói képzettségen túl a célnyelvet akár anyanyelvként beszélő szakemberek, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek fordítások területén. Összetettebb projektek esetén a fordítási projektekbe bevonjuk jogi, műszaki, üzleti vagy más szakfordítóinkat is a minél pontosabb és szakszerűbb eredmény érdekében.

 

Milyen nyelveken vállalunk fordítást?

 

Szeretjük a kihívásokat. Legtöbb megrendelésünket angol, német, francia, cseh, szlovák, olasz, orosz  nyelven kapjuk, de állunk rendelkezésre más kevésbé gyakori nyelvek területén is.

 

Miért minket válasszon?

 

► Fordítási anyagainkra teljes titoktartást vállalunk. A Megrendelővel kötött szerződésünk világosan tartalmazza a tudomásunkra jutó információk megóvásának fontosságát.

 

► Szakfordítóink területeik tapasztalt szakemberei, akik a fordítás során teljes mértékben arra törekszenek, hogy az általuk készített anyagok a Megrendelő igényeinek megfeleljenek mind tartalmilag, mind formailag. 

 

► Nálunk nincsenek rejtett költségek. A fordítási folyamat legelején a dokumentumot elemezzük, figyelembe vesszük az ügyfél jogosultságát kedvezményeinkre, és ezek után adjuk árajánlatunkat.

 

Áraink 

Mivel több jellegű fordítást végzünk, ezért áraink függnek a dokumentumok terjedelmétől, a megjelenés formájától, a szöveg minőségétől, az elkészítés határidejétől. Visszatérő ügyfeleinknek kedvezményekkel szolgálunk, és időszakos áraink is ügyfeleink elégedettségét szolgálják. 

Tájékoztatásul:

1. Idegen nyelvről magyarra:

szakmai szöveg: 2,5 HUF + Áfa/ leütés

sürgősségi +20% (hétvége vagy 3 napon belül)

lektorálás: 1,5 HUF + Áfa/ leütés


2. Magyarról idegen nyelvre:

szakmai szöveg: 2,5 HUF + Áfa/ leütés

sürgősségi +20% (hétvége vagy 3 napon belül)

lektorálás: 1,5 HUF + Áfa/ leütés


Fordítás kalkulátor:

.. Ft.

 

Az Ön üzenete sikeresen elküldve!
Munkatársunk hamarosan kapcsolatba lép Önnel!