Nyelvi tréning folyamata

A Virágnyelven Nyelviskola által összeállított nyelvi tréningek célja, hogy cselekvésorientált módszerekkel új ismereteket, készségeket sajátítsanak el a résztvevők annak érdekében, hogy a tréningen való részvételük hatására, munkájukban kimutatható eredményeket érjenek el.


A tréning felépítése:


Ahhoz, hogy a legnagyobb hatékonysággal dolgozhassunk, ismernünk kell a csoport résztvevőinek nyelvi tudását (1), és a tréninggel szembeni elvárásukat (2). A Megrendelővel együttműködve, a cég/ a csoport profiljának megfelelően (valós munkahelyi eseményeket felhasználva) állítjuk össze a tréning anyagát.
Élményalapú módszereinkkel mély, tartós, és könnyen előhívható tudásra tesznek szert. A nyelvi tréningjeink nemcsak egyszerűen a nyelvi képességek fejlesztésére koncentrálnak, hanem a folyamaton keresztül csapatépítő, szervezetfejlesztő hatásuk is van (3). A tréning alkalmával a résztvevők meglévő nyelvi tudását aktiváljuk a helyzetek alkalmával.
A tréning eredményessége rövid és hosszú távon is kimutatható (4). A hatékonyság növelése érdekében a résztvevők heti feladatokat kapnak, amik által tudásukat elmélyíthetik, és folyamatos visszajelzést kapnak fejlődésük üteméről (6). Az általános tréningértékelési lapokon túl eredményorientált visszajelzési folyamaton vezetjük végig a résztvevőket. 


Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak megfelelő megoldást, különböző csomagokat alakítottunk ki.

 

A tréning folyamata:


1. Szintfelmérés
2. Célmeghatározás
------------------------------------------------------------Szolgáltatásunk eddig díjmentes.
3. Tréning
4. Haladásmérés
5. Értékelés
6. Utánkövetés

 

MIKOR válasszam a nyelvi tréninget?


• ha rövid idő alatt gyors eredményt akarok elérni
• ha rendelkezik megfelelő nyelvi tudással
• ha egy adott eseményre akar felkészülni (tárgyalás)
• ha egy adott készséget szeretne fejleszteni (prezentáció, írásbeli kommunikáció, érvelés..)